Privatpolitik

PERSONDATAPOLITIK

Med denne fortrolighedserklæring informerer vi, ProBioSanus, dig om hvilke personlige data vi indsamler og behandler, når du besøger dette websted eller bruger de tjenester, der leveres via dette websted. I tillæg informeres du om hvilke rettigheder du har med hensyn til behandling af dine data. I henhold til EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).

Den dataansvarlige er: ProBioSanus UAB, Mokslininkų str. 6A, 08412 Vilnius, Litauen

Hvis du har spørgsmål relateret til denne fortrolighedserklæring, bedes du kontakte os via e-mail: info@probiosanus.com

DATABEHANDLING OG BRUG AF DATA

Når du besøger vores websted, indsamler og bruger vi kun personoplysninger, når og i det omfang det er nødvendigt for at udføre den relevante tjeneste eller funktion. Udtrykket “personlige data” henviser til alle individuelle oplysninger om en bestemt eller identificerbar fysisk person, såsom kontaktoplysninger eller de oplysninger, der er indtastet og derefter indsendt gennem (kontakt) formularer.

For så vidt vi indsamler, behandler eller bruger personlige data, overholder vi de gældende lovbestemmelser, især EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og gældende national lovgivning. Personoplysninger videregives ikke til tredjeparter eller bruges ud over det oprindelige formål med deres erhvervelse. Hvis en videresendelse til tredjemand skulle være nødvendig for at besvare en forespørgsel eller for at udføre en tjeneste, anses den registreredes samtykke for at være givet, når man bruger den respektive funktion eller tjeneste. Især de data, du giver os, vil ikke blive brugt til reklameformål.

Vi kan videregive personoplysninger indsamlet via vores websted til statslige institutioner, myndigheder og domstole, for så vidt vi er forpligtet til at gøre det eller for så vidt dette er nødvendigt for et effektivt juridisk forsvar eller rettighedshændelse. Vi bruger muligvis tekniske tjenesteudbydere til at drive dette websted.

FORMÅL MED DATABEHANDLING

Vi behandler udelukkende dine personlige data til de formål, der er angivet i denne databeskyttelseserklæring. Dine personlige data overføres ikke til tredjeparter til andre formål end de angivne. Vi videregiver kun dine personlige data til tredjeparter, hvis:

  • du ​​har givet dit samtykke til dette,
  • behandlingen er nødvendig for udførelsen af ​​en kontrakt med dig,
  • behandlingen er nødvendig for at opfylde en juridisk forpligtelse, eller
  • behandlingen er nødvendig for at beskytte legitime interesser, og der er ingen grund til at antage, at du har en overordnet interesse, der er værdig at beskytte ved ikke at videregive dine data.

COOKIES

For at sikre, at du er i stand til nemt og effektivt at gennemse vores websted og sikre levering af tjenester af høj kvalitet og tilfredsstille dine behov, skal vi bruge de cookies, der er beskrevet nedenfor. Cookies er datafiler, der er gemt på din enhed (computerens harddisk eller søgemaskine). Cookies kan omfatte følgende:

  • Sessionscookies: disse bruges, så længe du gennemsøger websteder og slettes automatisk, når du lukker din browser;
  • Vedvarende cookies: Disse gemmes på din enhed, indtil gyldighedstiden for cookies udløber, eller du blokerer cookies;
  • Tredjepartscookies: Disse bruges af en part, der ikke er administrator af det respektive websted

Når du besøger vores websted, vises en besked om brugen af ​​cookies for dig. Når du har trykket på knappen “JEG ER ENIG”, mener vi, at du accepterer betingelserne for brug af cookies på vores websted beskrevet i denne fortrolighedspolitik, og at du har gjort dig bekendt med dem. Du kan enten acceptere eller afvise cookies: når du besøger webstedet, kan du muligvis se en meddelelse, der meddeler brugen af ​​cookies og beder om dit samtykke til brugen af ​​cookies. Hvis du ikke accepterer cookies, vil tredjepartscookies og andre cookies ikke kræves for at sikre, at websitet fungerer, ikke bruges. De vedvarende cookies, der er beregnet til at sikre webstedets funktion, vil stadig blive brugt. Du kan kontrollere cookies og kan derfor nægte at acceptere dem eller fjerne (slette, afinstallere) dem når som helst ved at ændre dine browserindstillinger. Hvis du blokerer cookies, kan kvaliteten af ​​vores websteds funktion undermineres.

LINKS

Links til følgende tredjepartswebsteder bruges på hjemmesiden: www.facebook.com og www.instagram.com. Brug af tredjepartswebsteder, hvis links der findes på vores websted, er underlagt bestemmelserne i fortrolighedspolitikkerne, der gælder for det respektive websted, og vi er derfor ikke ansvarlige for indholdet af de oplysninger, der gives på disse websteder, og / eller behandling af personoplysninger på disse websteder og / eller drift af disse websteder.

OPRETTELSE AF KONTAKT OG KONTAKTFORMULARER

Hvis du kontakter os via e-mail eller kontaktformular, giver du os dit frivillige samtykke til at indsamle og opbevare din e-mail-adresse, dit navn og andre personlige data med henblik på at kontakte os. Din e-mail-adresse og navn bruges til at tildele forespørgslen og dens efterfølgende svar. De oplysninger, du giver, gemmes med henblik på behandling af din forespørgsel og mulige opfølgningsspørgsmål. Efter afslutningen af ​​din anmodning slettes disse personlige data.

NYHEDSBREV OG NYHEDSBREV TILMELDING

Hvis du abonnerer på et af vores nyhedsbreve, giver du os dit frivillige samtykke til at indsamle og gemme din e-mail-adresse med henblik på at levere det respektive nyhedsbrev til dig. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, slettes disse personoplysninger.

DINE RETTIGHEDER

Du kan anmode om at få adgang til, opdatere eller rette dine personlige oplysninger. Hvis dine personlige oplysninger behandles på baggrund af legitime interesser, har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​grunde, der vedrører din specifikke situation. Under GDPR har du muligvis også ret til at anmode om at få dine personlige oplysninger slettet eller begrænset og bede om bærbarhed af dine personlige oplysninger. Hvis du anser vores behandling af dine personlige oplysninger for ikke at være i overensstemmelse med de gældende databeskyttelseslove, kan du indgive en klage.

Enhver anmodning om udøvelse af dine rettigheder kan rettes til os gennem kontaktoplysningerne i dette dokument, f.eks. en e-mail til: info@probiosanus.com. Disse anmodninger kan udøves gratis og vil blive behandlet af os så tidligt som muligt og altid inden for en måned.

ÆNDRINGER I VORES DATASÆRKLÆRING

Vi forbeholder os ret til at tilpasse disse databeskyttelseserklæringer, så de altid overholder de aktuelle juridiske krav og afspejler vores tjenester, for eksempel når vi introducerer nye tjenester eller ændrer eksisterende tjenester leveret via dette websted. Genbesøg på vores websted er derefter underlagt den nye erklæring om databeskyttelse.